Despre Noi

Ma numesc Doina Sandu si sunt farmacist, specialist in naturopatie si pasionata de stil de viata sanatos.

Contribui la educarea si consilierea oamenilor pentru o viata sanatoasa, traita cu bucurie si pentru recuperarea sanatatii am ales sa gasesc recomandari care sa puna cat mai rapid organismul in conditii de autovindecare, cu o abordare completa la nivel fizic, psiho-emotional si energo-informational, folosind remedii din plante, cu nanotehnologie care permite corpului sa aiba micronutritie, vitalizare si resetare celulara.

  • Inca de acum 20 de ani am atras atentia asupra pericolului existentei parabenilor in produsele cosmetice, deoarece odata aplicate pe piele (care este cel mai mare organ al nostru), se absorb, ajung in sange, au actiune de perturbare a sistemului endocrin si se constituie in reziduu.

In decursul unui an incorporam circa 2-3 kg de substante toxice prin intermediul produselor cosmetice.

  • Ce sunt parabenii din produsele cosmetice si suplimentele alimentare?

Parabenii sunt substante chimice toxice,derivati din petrol, ascunsi in compozitie sub diverse denumiri, pentru prelungirea termenului de valabilitate, care odata aplicati pe piele prin cosmetice (geluri dus, sampoane, balsamuri, sapunuri, creme, antiperspirante-aluminiu, lotiuni corp si demachiante, paste dinti, etc) sau inghititi din alimente si suplimente alimentare, se absorb, devin disruptori endocrini,mimand efectul estrogenic sau blocand activitatea hormonala, produc inflamatie, aciditate, iar corpul ii izoleaza in tumori.

  • Asociatia Europeana a Cosmeticelor sau Colipa sustine interesele pentru sanatate a unor laboratoare cosmetice si a inclus parabenii pe lista ingredientelor periculoase.

De aceea am ales sa folosesc si sa promovez cosmeticele laboratorului PHARMAID, care corespund cerintelor unui stil de viata sanatos, de intretinere si efect antiaging, lifting si efect botox, cu extracte organice de Aloe Vera, ulei de masline organic, ulei argan, celule stem, 100% lapte de margarita, ”Cryogenic treatment”, FARA parabeni, propilenglicol, ulei parafina, vaselina, alcool izopropilic, ftalati si coloranti toxici.

  • Am ales sa folosesc remediile si suplimentele alimentare care, gratie surselor vegetale premium, tehnologiilor si formularii pentru o biodisponibilitate maxima, au capacitatea de a sustine si repune organismul in conditiile necesare pentru recapatarea sanatatii.

Consider ca numai ajungand la cauza si la tiparul mental corespunzatoare unei suferinte, procesul de vindecare este complet, fara revenirea sau perpertuarea unui diagnostic.

Cu drag, pentru sanatate si bucurie de viata!

 

Consiliere Profesionala:
Farmacist Doina Sandu: +40 744 361 162